Wanneer je voor je werk een leaseauto mag uitzoeken, ben je meestal gebonden aan de regels van je bedrijf. Dat is logisch, zo krijg je toch wat herkenbaarheid op de weg en dan lopen de prijsverschillen onderling niet te ver uiteen. Maar kies je voor Private Lease? Dan kun je precies die auto kiezen waar je stiekem al een tijd van droomde. Want met Private Lease bepaal je het allemaal zelf. Tenminste, binnen jouw budget.

Kies zelf met Private Lease

Met Private Lease ben je nooit meer kwijt aan een auto dan je van te voren zelf bedacht had. Je kunt je eigen budget aanhouden en je wordt dus niet verplicht om te kiezen voor een bepaald merk of een bepaalde uitvoering. Met Private Lease heb je geen last van die altijd lastige bijtelling. Hierdoor gaat je budget iets omhoog en kun je misschien wel voor een extra luxe uitvoering kiezen. Jij betaalt, dus jij bepaalt.
Private lease

Welke Private Lease auto kies je?

Met Private Lease kun je alle kanten uit. Ga je voor een stoere auto? Kies je een “boodschappenwagentje”? Moet het halve voetbalelftal van je zoon of dochter mee kunnen rijden? Allemaal dingen die voor jou van belang zijn. Daarom is het zo fijn dat je met Private Lease zelf de auto kiest die het best bij jouw situatie past. Deze auto ga je natuurlijk veel meer gebruiken dan een reguliere leaseauto. Want je hebt niks te maken met bijtelling. Het is daarom van belang dat jij je fijn voelt in je auto. Je least de auto ook voor langere tijd, kies daarom bewust en vergeet vooral je vrienden, kennissen en collega’s niet te vragen naar hun ervaringen met een bepaald merk en type auto.

Maak goede afspraken met Private Lease

Een hele belangrijke afspraak die je maakt bij het afsluiten van je contract is het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden per jaar. Hoe meer kilometers je gaat rijden, hoe duurder je contract (natuurlijk) gaat worden. Verder heb je als Private Lease rijder geen omkijken meer naar onderhoud, beurten, schades en vervangend vervoer. Dat zit allemaal bij je contract in. Je moet er alleen zelf nog even voor zorgen dat de tank gevuld wordt. Want tanken valt echt onder je eigen verantwoordelijkheid. Je mag met je auto ook gerust naar het buitenland, als je er maar verzekerd bent. Die informatie vind je op de groene verzekeringskaart.